Zo werkt Weight Watchers Health Services

Weight Watchers combineert afslanken met een gezonde leefstijl, die past in leven van de patiënt. En omdat Weight Watchers met succes mensen helpt hun gewicht onder controle te houden – al 50 jaar – is ook de medische wereld van de effectiviteit van onze methode overtuigd. Een goed gewicht verhoogt namelijk aanzienlijk de kans op een betere gezondheid.

Weight Watchers, altijd bij u en uw patiënt in de buurt. Wekelijks worden in Nederland meer dan 350 Weight Watchers cursussen gegeven.

  • De Weight Watchers cursus is informeel, informatief en interactief en duurt ongeveer 45 minuten.
  • Uw patiënten worden gemotiveerd en begeleid om af te slanken en het nieuwe gewicht te behouden.
  • Uw patiënten worden discreet gewogen, en de ervaren coach geeft praktische tips en adviezen voor een gezondere leefstijl.
  • Elke week wordt een onderwerp uitgediept en besproken. Uw patiënten kunnen deelnemen aan de discussies, maar rustig luisteren mag natuurlijk ook.
  • Het aantal Weight Watchers cursussen dat uw patiënt nodig heeft is geheel afhankelijk van het gewicht en het doel dat samen met de patiënt, haar coach en mogelijk met uzelf, bepaald wordt. Binnen Weight Watchers Health Services bevelen we aan dat patiënten zich minimaal voor 3 maanden committeren, zodat ze echt de resultaten kunnen zien en voelen.
  • U als doorverwijzer, zult op de hoogte gehouden worden van de voortgang op het moment dat u bij ons bekend bent (zie: samenwerken).